Over Ann

9 Jaar heb ik leiding gegeven op verschillende managementposities. In die tijd ben ik veel talent tegengekomen. Helaas heb ik ook evenveel talent onbenut zien blijven. En dat is jammer in een concurrentiële markt waarin alle middelen nodig zijn om het verschil te maken. In de huidige markt is het slim om je te laten coachen door een onafhankelijk persoon. Een coach die je tips geeft voor je valkuilen en die je talenten helpt ontwikkelen. Net zover tot jij tevreden bent over je evolutie.

Ik ben een gecertificeerd en onafhankelijk coach die u of uw medewerkers helpt beter te presteren. Ik ben gespecialiseerd in organisaties met hoger opgeleide medewerkers.

Wil je mijn CV zien? Klik hier.Enkele reacties van klanten:


         

“Jaren heb ik zitten worstelen met barrières wat in mijn ogen persoonlijke tekortkomingen waren. Uren training heb ik hier voor gevolgd alsook kilo’s boeken gelezen. Alle voorstellen en best practices heb ik daarbij uit geprobeerd, doch telkens verval je terug in je oude gewoontes. Ann slaagt er echter in om je een volledige andere kijk op de situatie te laten krijgen. Plots is het geen barrIere of tekortkoming meer, doch gewoon iets wat je verkeerd zag, verkeerd aanpakte en vooral tegen je natuur in probeerde op te lossen. Door met haar hierover in discussie te gaan ontdek je plots dat de oplossing zo voor de hand liggend zijn en ga je de zaken om te beginnen anders bekijken en durf je ze ook anders aan te pakken. Voor mij betekende dit een vooruitgang van 200%. In plaats van conflict situaties te ontlopen durf ik ze nu op te zoeken, doch vanuit mijn eigen benadering met mijn eigen sterke punten. Dat alleen geeft een enorme boost voor je zelfvertrouwen.”

Noël Thoelen, Manager Cegeka


De wijze waarop jij de cursus geeft is zeer inspirerend. De rust en het gevoel snel 1 met de groep te zijn waren hier mede debet aan. Ook de groep zelf liet zich geheel meeslepen in jou aanpak, vragen en opdrachten. Ik merk nu al dat ik op een andere manier naar mijn team kijk en dat ik, daar waar mogelijk, mensen probeer in te zetten op klussen die het beste passen bij zijn/haar talenten. Wat het me ook heeft opgeleverd is dat ik niet meer naar mensen kijk door een bril "goed/fout" maar dat iedereen anders is met zijn haar specialiteiten en dat bepaalde werkzaamheden daardoor beter bij de een dan bij de ander uit de verf komen (en dit geldt trouwens ook privé :)). Het is helaas natuurlijk niet altijd zo dat ik aan alle wensen en talenten tegemoet kan komen, maar door erover te praten wordt een bepaalde keuze wel beter geaccepteerd. Zeer zeker een cursus die ik anderen zal aanraden! Bedankt hiervoor en voor mij alle reden om in 2013 hier verder mee aan de slag te gaan!

Monique Kerbusch, Sectorhoofd gemeente Vaals


Dankzij Ann zijn mijn talenten en werkpunten
in kaart gebracht. Inzicht in mijn talenten en
hoe ik deze kan gebruiken, heeft mijn carrière
een boost gegeven!  
Joris Lenssen, medewerker JBC


Het is onwaarschijnlijk hoe dat Ann Verlinden op zo korte tijd ons bedrijf heeft gereorganiseerd. Gedurende 14 jaar heeft zich spontaan een structuur ontwikkeld, nu dat onze groei significant toegenomen is werd het tijd om deze tegen het daglicht te houden. Samen met het hele team hebben we ons doen en laten tegen het licht gehouden en bijgestuurd. Het resultaat is dat ons ontwerp, projectopvolging en productieproces veel efficiënter en kostenbesparend werkt. Als startpunt heeft Infinio ervoor gezorgd elk individu in zijn eigen talent kan groeien. Met enkele verschuivingen werkt ieder nu in zijn eigen gebied waarin hij of zij het best tot zijn recht komt.

In de toekomst blijven we hierin verder investeren samen met Infinio om voor onszelf en onze klanten enkel maar het allerbeste van ons kunnen te geven. Dank je wel.


Jo Peters, zaakvoerder Deusjevoo


De Talentscan vormt de navigatie doorheen mijn
carrière. Het geeft overzichtelijk weer in welke
functies en werkomgeving ik, met behulp van
mijn talenten, kan groeien. 
                                                
Tommy Swijns, medewerker Etalentis
Ann, bedankt om me weer ‘wakker’ te maken.
Dankzij jouw coachingsgesprekken  ben ik 
gekomen waar ik op dit moment wil staan en
de rest is up to me!

Koen Mertens, medewerker van GansewinkelIn de mallemolen van werk en privé is het goed
om af en toe eens te herbronnen. Ann schenkt
je de nodige ruimte, reikt je nieuwe inzichten
aan en helpt je terug jouw talenten op het spoor
komen. Een aanrader, ook als je
(nog) geen burn-out hebt!


Koen Windmolders, programmamaker

Door deze workshop ben ik gaan inzien dat talent in een "kleine hoek" schuilt zodat je het zo vaak "vergeet" of niet beseft maar... het is er wel! Ik ben met gelijkgestemde mensen in contact gekomen wat een heel fijn/geborgen gevoel gaf. Het was een veilig "samenkomen"... Ik keek er elke week naar uit!
Een aantal oefeningen waren enorm inzichtgevend, ik wou bijna zeggen "verbazend inzichtgevend". En ik heb vooral geleerd dat feedback van andere mensen nodig/belangrijk is. Het houdt ons een spiegel voor en plaatst onze "zelf kennis" in een bredere kader.Ik zou het dus zeker aanraden aan andere mensen en het zou fijn zijn mocht er een vervolg/verdieping zijn van die cursus. Het smaakt naar meer!

Chantal, deelneemster workshop 'Ken je talenten'


Deze verrijkende ervaring heeft een aantal processen en verhelderende inzichten geactiveerd bij het team en elk van ons, die vandaag nog steeds nazinderen. Hierdoor kunnen we met het nodige vertrouwen en een stevig fundament verder bouwen aan onze toekomst. Ann, een welgemeend dankjewel

Gert Thys, Business Development F
abricom GDF
Suez

 Bedrijven die reeds een beroep op Infinio doen (rechtstreeks of via één van onze partners)