Referenties

     

GTB
Ann gaf op onze teamdag een inspirerende talentenworkshop die goed werd gesmaakt door de deelnemers. De oefeningen die gedaan werden tijdens de workshop kunnen wij ook op ons eigen werkterrein gebruiken met de mensen die wij begeleiden.

Andrea Engelen

Lees meer


     

Monique Kerbusch, sectorhoofd maatschappij gemeente Vaals
De wijze waarop jij de cursus geeft is zeer inspirerend. De rust en het gevoel snel 1 met de groep te zijn waren hier mede debet aan. Ook de groep zelf liet zich geheel meeslepen in jou aanpak, vragen en opdrachten. Ik merk nu al dat ik op een andere manier naar mijn team kijk. 

Monique Kerbusch, sectorhoofd maatschappij gemeente Vaals

Lees meer


     

Chantal, deelneemster workshop "Ken je talenten"
Door deze workshop ben ik gaan inzien dat talent in een "kleine hoek" schuilt zodat je het zo vaak "vergeet" of niet beseft maar... het is er wel! Ik ben met gelijkgestemde mensen in contact gekomen wat een heel fijn/geborgen gevoel gaf. Het was een veilig "samenkomen"... 

Chantal, deelneemster workshop "Ken je talenten"

Lees meer


     

Deusjevoo
Het is onwaarschijnlijk hoe dat Ann Verlinden op zo korte tijd ons bedrijf heeft gereorganiseerd. Gedurende 14 jaar heeft zich spontaan een structuur ontwikkeld, nu dat onze groei significant toegenomen is werd het tijd om deze tegen het daglicht te houden. Samen met het hele team hebben we ons doen en laten tegen het licht gehouden en bijgestuurd.

Jo Peters, zaakvoerder Deusjevoo

Lees meer


     

Cegeka
Jaren heb ik zitten worstelen met barrières wat in mijn ogen persoonlijke tekortkomingen waren. Uren training heb ik hier voor gevolgd alsook kilo’s boeken gelezen. Alle voorstellen en best practices heb ik daarbij uit geprobeerd, doch telkens verval je terug in je oude gewoontes. Ann slaagt er echter in om je een volledige andere kijk op de situatie te laten krijgen. 

Noël Thoelen, Manager Cegeka

Lees meer


     

Teamcoaching
Deze verrijkende ervaring heeft een aantal processen en verhelderende inzichten geactiveerd bij het team en elk van ons, die vandaag nog steeds nazinderen. Hierdoor kunnen we met het nodige vertrouwen en een stevig fundament verder bouwen aan onze toekomst.

Gert Thys, manager business development Fabricom

Lees meer


     

BlazzHoffski
In de mallemolen van werk en privé is het goed om af en toe eens te herbronnen. Ann schenkt je de nodige ruimte, reikt je nieuwe inzichten aan en helpt je terug jouw talenten op het spoor komen.

Koen Windmolders, programmamaker

Lees meer


     

van Gansewinkel
Ann, bedankt om me weer ‘wakker’ te maken. Dankzij jouw coachingsgesprekken  ben ik  gekomen waar ik op dit moment wil staan en de rest is up to me!

Koen Mertens, medewerker van Gansewinkel

Lees meer


     

Etalentis
De Talentscan vormt de navigatie doorheen mijn carrière. Het geeft overzichtelijk weer in welke functies en werkomgeving ik, met behulp van mijn talenten, kan groeien.

Tommy Swijns, medewerker Etalentis

Lees meer


     

JBC
Dankzij Ann zijn mijn talenten en werkpunten in kaart gebracht. Inzicht in mijn talenten en hoe ik deze kan gebruiken, heeft mijn carrière een boost gegeven. 

Joris Lenssen, medewerker JBC

Lees meer


Bedrijven die reeds een beroep op Infinio doen (rechtstreeks of via één van onze partners)