Talent workshop

talent workshop

Talentworkshop voor bedrijven


"Doen uw medewerkers elke dag dat werk waarin ze het beste zijn?" Uit een onderzoek van The Gallup organization blijkt dat 4 op 5 werknemers hun talent niet kwijt kunnen in hun job. Talent dat onbenut blijft, leidt tot gestresseerde werknemers die onvoldoende opgewassen lijken tegen hun taak. Hun motivatie neemt af en vaak is er sprake van een hoog ziekteverzuim. Productiviteitsverlies en verloop van talent is een logisch gevolg.

Stelt u zich eens voor hoe uw productiviteit en winstgevendheid zou groeien als u het talent van uw personeel volop kon benutten...? Werknemers die hun talenten gebruiken, stralen zelfvertrouwen uit. Ze zijn gemotiveerd om hun taken uit te voeren en zetten excellente prestaties neer. Ook het ongewenst verloop zal significant dalen.

De meeste bedrijven verwarren talenten met competenties. Een competentie is een capaciteit die iemand verwerft door ervaring of studie. Medewerkers die enkel op basis van goede competenties doorgroeien in een bedrijf, blijken toch vaak niet zo succesvol als verwacht of ervaren veel stress in hun job.
Een talent is aangeboren. Talenten kunnen gebruiken leidt tot succes, energie en zelfvertrouwen.

In een Talentenworkshop leren medewerkers hun persoonlijke talenten en die van hun collega's kennen. Het is een verrijkende dag waarin veel zelfkennis wordt opgedaan in een uiterst fijne en positieve sfeer. Deze dag is een ideaal teamevent waarin fun en veel kennis hand in hand gaan.  

 

De resultaten van de
Talentenworkshop zijn:
         -elk individu heeft een helder zicht op zijn of haar talenten
         -men kent de talenten van collega's
         -er ontstaat meer begrip voor elkaars manier van werken en gewoontes
         -mensen weten wat ze moeten doen om hun talenten of die van collega's maximaal in te zetten
         -een verhoging van de onderlinge samenwerking
         -een verhoogde motivatie in het werk
         -een flinke versterking van de teamspirit


De wijze waarop Ann de cursus geeft is zeer inspirerend. De rust en het gevoel snel 1 met de groep te zijn waren hier  mede debet aan. Ook de groep zelf liet zich geheel meeslepen in haar aanpak, vragen en opdrachten. Ik merk nu al dat ik op een andere manier naar mijn team kijk en dat ik, daar waar mogelijk, mensen probeer in te zetten op klussen die het beste passen bij zijn/haar talenten. Wat het me ook heeft opgeleverd is dat ik niet meer naar mensen kijk door een bril "goed/fout" maar dat iedereen anders is met zijn haar specialiteiten en dat bepaalde werkzaamheden daardoor beter bij de een dan bij de ander uit de verf komen (en dit geldt trouwens ook privé :)). Het is helaas natuurlijk niet altijd zo dat ik aan alle wensen en talenten tegemoet kan komen, maar door erover te praten wordt een bepaalde keuze wel beter geaccepteerd.Zeer zeker een cursus die ik anderen zal aanraden! Bedankt hiervoor en voor mij alle reden om hier verder mee aan de slag te gaan

Monique Kerbusch, Sectorhoofd Maatschappij gemeente Vaals

We kunnen het programma ook afstemmen op de talentontwikkeling, waarden en normen binnen uw bedrijf
 

Wilt u ook uw talenten en die van uw collega's verkennen? Zin in een inspirerende dag waarin de teamgeest een boost krijgt? Zin in een dag waarin plezier en veel kennis hand in hand gaan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail naar ann@infinio.be voor meer informatie en inschrijving.

Voornaam (*)    
Naam (*)    
Bedrijf    
Telefoonnummer    
E-mailadres (*)    
Opmerkingen    

Gelieve de letters hierboven in te vullen.

(*) Verplicht veld    
Verzenden    


> Naar bovenBedrijven die reeds een beroep op Infinio doen (rechtstreeks of via één van onze partners)